15 september 2018, 12:00 uur
Doe jij dan ook mee?
dagen
uren
minuten
seconden

Home

Nieuw! De Hardenberg City Swim op zaterdag 15 september 2018!

De Vecht zal veranderen in een strijdarena waarbij waterpoloërs en wedstrijdzwemmers elkaar treffen in een prachtige omgeving. De waterpoloërs treffen elkaar in teamverband, terwijl de wedstrijdzwemmers, triatleten, lange afstand zwemmers en recreatieve zwemmers individueel het beste uit zichzelf halen.

ZPV De grunte 50 jarig jubileum

Nieuw is de naam van ons evenement ‘Hardenberg City Swim’ dit is in het kader van het 50 jarig bestaan van zwem en waterpolo vereniging ZPV De Grunte. Net als de vorige zeven edities van De Grunte Waterpolo & Vechtrace zal de organisatie ook in handen zijn van ZPV De Grunte, in samenwerking met Stichting Hardenberg Promotie.

Voor iedereen

De Hardenberg City Swim is een sportief evenement voor iedereen. Voor jong, oud, ervaren als onervaren. Hierbij is deelnemen belangrijker dan winnen! Plezier en gezelligheid, daar gaan we voor! En meedoen is natuurlijk nog leuker wanneer je dit doet samen met je familie, vrienden, collega’s en/of buren. Met je deelname steun je ook meteen het goede doel, Stichting Vrienden Saxenburgh Groep.

Het evenement zal voor de waterpoloërs beginnen op 12.00 uur en voor de open water zwemmers om 13.30 uur. De afstanden die gezwommen kunnen worden zijn 500, 1000 en 2000 meter voor ervaren en recreatieve zwemmers.

Doe mee en steun het goede doel!

Als vereniging willen wij wat terug doen voor de Hardenberger samenleving. We met de Hardenberg City Swim namelijk geld inzamelen voor een mooi initiatief van de Stichting Vrienden Saxenburgh Groep.

We willen graag met hulp van alle deelnemers een mooi bedrag doneren aan dit goede doel. We zouden het daarom fijn vinden als je zelf voor sponsoring op pad gaat om daarmee deze stichting een mooi bedrag te kunnen overhandigen. Minimaal verwachten we €5 maar liever meer. De persoon die het meeste sponsorgeld bijeen brengt, ontvangt een leuke prijs!